Pilau de vedella a l’estil de Kenya amb Kachumbarri

Pilau de Vedella a l'estil de Kenya amb Kachumbarri

El Pilau és una recepta molt popular a l’Índic, que es fa amb vedella, encara que també pot trobar amb pollastre. És un estofat fi, de poca cocció, el temps de coure les patates. Hem triat el tall de “peixet de vedella” per la seva elaboració. Després de 10 minuts d’ebullició de les patates s’afegeix l’arròs basmati perquè cogui tot junt 20 minuts més.

La clau de l’estil Kenya és el Pilau Masala, una mescla d’espècies que també un ensenyarem a preparar.

Per acompanyar un plat fresc molt habitual a Kenya, el Kachumbarri o Kachu. Es tracta d’un plat cosí del “pico de gallo” mexicà, mateixos ingredients, la diferència és a la mida del tall, mentre a Mèxic és en brunoise, a Kenya és a daus.

1 comment

  1. Retroenllaç: Pilau Masala | El Ficus

Leave a Reply