El Ficus

Taverna

Menú principal

  • Coneix la Taverna
    • Entorn
    • Història
    • Concepte
    • Espais
  • La nostra carta
    • TavernaLa nostra carta fixa
    • RestaurantCanvia cada mes
    • SuggerimentCanvia cada setmana
    • Les postresClàssiques i sorpreses
    • El cellerSempre hi ha novetats
  • Receptes
    • Receptes de la carta
    • Receptes del blog
  • EsdevenimentsA la Taverna El Ficus celebrem tres tipus d’esdeveniments. El primers estan relacionat amb dates destacades. El 23 d’abril celebrem el Sant Jordi, amb un menú degustació gurmet elaborat amb productes de la temporada de primavera. El cap de setmana següent al primer de maig és la festa major del Guinardó , i nosaltres ho celebrem oferint un menú popular. Dos caps de setmana abans de Nadal fem escudella de Nadal i carn d’olla, i moltes famílies i amics venen any rere any. També són importants els aniversaris, per celebrar-ho podem organitzar sopar espectacles amb banda de rock, flamenca, dansa del ventre… Per últim fem sopars temàtics per celebrar efemèrides d’eclipsis totals de Sol: cuina i dansa indonèsia, africana, balinesa…
  • Reserves
Cerca
  • Taverna El Ficus al Facebook
  • Taverna El Ficus a Instagram
  • Taverna El Ficus al Twitter
  • Taverna El Ficus a YouTube
  • RSS feed
  • Torna a l'inici ↑

Menu Item Label: espanya

Torreznos de Sòria 5€

Panxeta adobada de porc, fornejada, fregida i servida al punt.
Pubicat a: 27 des. 2019 Escrit per: Danton Llapart Comentaris: Comentaris: 0

Entrepà de sípia 7€

50 G. Pa de Viena i maonesa chipotle.
Pubicat a: 27 des. 2019 Escrit per: Danton Llapart Comentaris: Comentaris: 0

Pa de vidre amb bonítol i pebrot 8€

80 G. Torrada amb tomàquet. Llom de bonítol i pebrot rostit.
Pubicat a: 27 des. 2019 Escrit per: Danton Llapart Comentaris: Comentaris: 0

Pa de vidre amb espatlla d’aglà ibèrica 14€

50G. Etiqueta vermella.
Pubicat a: 27 des. 2019 Escrit per: Danton Llapart Comentaris: Comentaris: 0

Anxoves 00 7€

Capturat al Cantàbric a la Primavera. Madurats de 8 a 12 mesos.
Pubicat a: 27 ag. 2015 Escrit per: Danton Llapart

Aperitiu variat ‘El Ficus’ +7€

Llauna a escollir, amb patates, olives, llom de bonítol i pebrot rostit.
Pubicat a: 27 ag. 2015 Escrit per: Danton Llapart

Risotto de pernil ibèric 12€

Carnaroli. Brou, oli i encenalls de pernil d’enceball.
Pubicat a: 28 gen. 2013 Escrit per: Danton Llapart

Milfulls de rap allagostat 12€

Cua de rap blanc amb pimentó al forn.Amb cebollí i salsa tàrtara casolana.
Pubicat a: 24 gen. 2013 Escrit per: Danton Llapart

Milfulls d’alvocat, pollastre i gamba 12€

Pollastre de corral i gamba de la costa. Amb alvocat i salsa rosa casolana.
Pubicat a: 24 gen. 2013 Escrit per: Danton Llapart

Coca de pebrot i formatge 6€

Base blanca. Amb pebrot rostit i formatge d’ovella.
Pubicat a: 20 gen. 2013 Escrit per: Danton Llapart

Footer sidebar

La taverna

La Taverna El Ficus existeix al barri des del 1974. La productora audiovisual Soimagic Catalunya S.L. compra l'establiment i arranca aquest nou projecte gastronòmic al 2011.

Trobareu més informació a l'apartat Història dins la secció Coneix la Taverna del menú principal.

Entrades recents

  • Avís Covid-19 3 de setembre de 2020
  • L’autèntica salsa de calçots 22 de gener de 2020
  • Com es fa l’escudella de Nadal i com se serveix la carn d’olla 8 de desembre de 2019
  • Una cena especial 25 de març de 2017

Subscripció al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Join 1.188 other subscribers

© 2019 Taverna El Ficus és propietat de Soimagic Catalunya, S.L.
  • Taverna El Ficus al Facebook
  • Taverna El Ficus a Instagram
  • Taverna El Ficus al Twitter
  • Taverna El Ficus a YouTube
  • RSS feed
  • Torna a l'inici ↑