Taverna el Ficus obté el Certificat d’Excel·lència

Certificat Excel·lència TripAdvisor 2016

BARCELONA, 21/07/2016

La Taverna del Ficus, taverna gastronòmica del barri del Guinardó de Barcelona, ha estat guardonada aquesta setmana amb el Certificat de Excel·lència de TripAdvisor®. Aquest premi, que ja porta sis anys lliurant-se, només és concedeix als establiments d`hostaleria que han estat rebent bones opinions de manera sistemàtica en TripAdvisor al llarg del darrer any. Els guanyadors d’un Certificat de Excel·lència són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clientes de manera continuada una experiència de qualitat superior.

“L’equip de la Taverna El Ficus vol agrair a tots els clients que han valorat tant positivament els producte i el servei que us oferim, així com als qui haveu deixat els missatges encoratjadors que omplen el perfil de la nostra taverna a TripAdvisor”, ha comentat Sara Santacana, mestressa de la Taverna El Ficus.

“A tots els que haveu confiat amb nosaltres dir-vos que per la temporada vinent –que comença a setembre del 2016– tenim preparada una substancial renovació de la carta, que inclourà més formes de pasta fresca casolana, més acompanyaments pels plats principals i moltes més receptes tradicionals d’arreu del món”, afegeix Danton Llapart, cap de cuina de la taverna El Ficus. “Moltes gràcies a tots vosaltres, que ens haveu fet millorar temporada a temporada.”

“Amb el Certificat de Excel·lència, TripAdvisor reconeix el mèrit dels negocis d’hostaleria que han rebut de manera sistemàtica opinions i valoracions positives dels viatgers”, ha dit Heather Leisman, vicepresident de marketing de TripAdvisor. “Aquest reconeixement ajuda als viatgers a identificar els establiments que ofereixen amb regularitat un bon servei i a reservar en aquests. TripAdvisor es complau d’exercir aquest paper fonamental d’ajuda als viatgers a sentir-se més confiats a l’hora de fer una reserva.”

El Certificat de Excel·lència té en compte la qualitat, la quantitat y el contingut de les opinions enviades pels viatgers a TripAdvisor en un període de 12 mesos. Per aconseguir-ho, els establiments han de mantenir-se amb una puntuació mínima general de quatre estrelles sobre cinc, així como gaudir d’un nombre mínim d’opinions y d’un perfil a TripAdvisor amb una antiguitat d’almenys 12 mesos.

Taverna El Ficus, la taverna gastronòmica del Guinardó.


Sobre TripAdvisor

TripAdvisor® es la mayor web de viajes del mundo*, donde los viajeros pueden planificar y reservar su viaje perfecto. TripAdvisor proporciona consejos de viajeros y una amplia variedad de opciones de viaje y funciones de planificación con enlaces directos a herramientas de reserva que buscan en cientos de páginas web para encontrar los hoteles al mejor precio. Los sitios con la marca TripAdvisor conforman la comunidad de viajes más grande del mundo, que alcanza la cifra de 340 millones de visitantes únicos al mes**, y 350 millones de opiniones y comentarios sobre más de 6,5 millones de alojamientos, restaurantes y atracciones. Los sitios web operan en 48 mercados de todo el mundo. TripAdvisor, Inc. a través de sus filiales, administra y opera los sitios web bajo otras 24 marcas de servicios de viajes (tales como www.eltenedor.es).

*Fuente: comScore Media Metrix para los sitios web de TripAdvisor de todo el mundo, febrero de 2016 **Fuente: Archivos de Registro de TripAdvisor, primer trimestre de 2016

1 comentari a “Taverna el Ficus obté el Certificat d’Excel·lènciaAdd yours →

Deixa un comentari