Menu Section: Taverna
La carta de la taverna està SEMPRE DISPONIBLE. Us oferim aperitius com a entreteniment. Després podeu escollir un entrant fred o calent, Com a opció freda teniu pa de vidre amb embotits i formatges, amanides i productes de la mediterrània. Com a opció de plats calents podeu prendre un tall de coca al forn o cuinats internacionals.
Aperitius
Escopinyes i musclos de les ries de Galícia. Calamarsets farcits, rodanxes de pop, anxoves 00 i llom de bonítol del Cantàbric. Amb salsa Espinaler.
Pebrots del Bierzo rostits a la llenya. Secallona del Berguedà acabada d'embotir.
Dues receptes senzilles de patates:
Pebrots del Bierzo rostits a la llenya. Secallona del Berguedà acabada d'embotir.
Dues receptes senzilles de patates:
- Patates xips amb lardo di Colonnata
- Patates a la sal amb maonesa i chipotle.
Pa de vidre
El pa de vidre és un pa de disseny recent, creat a Barcelona, és un pa d'escorça prima i molt cruixent. De manera que tant bo és sucat amb tòmaquet natural branca com sense. Sobretot és ideal per servir amb embotits i formatges.
Per completar l'oferta, com a plat del dia podeu trobar: milfulls de pastrami i xucrut, milfulls d'alvocat, pollastre i gamba i milfulls de rap allagostat.
Per completar l'oferta, com a plat del dia podeu trobar: milfulls de pastrami i xucrut, milfulls d'alvocat, pollastre i gamba i milfulls de rap allagostat.
Amanides
Aquestes són les nostres amanides fixes, sempre disponibles.
Com a plat del dia oferim altres opcions: xató, niçarda, cèsar, tabulé i gado gado.
Podem provar la nostra pasta fresca amb dues amanides fredes, una vegana i l'altre amb salsitxes. Però si voleu tastar un plat principal de pasta fresca trobareu sempre un vegetarià, un de carn i un de peix a la carta del restaurant.
Com a plat del dia oferim altres opcions: xató, niçarda, cèsar, tabulé i gado gado.
Podem provar la nostra pasta fresca amb dues amanides fredes, una vegana i l'altre amb salsitxes. Però si voleu tastar un plat principal de pasta fresca trobareu sempre un vegetarià, un de carn i un de peix a la carta del restaurant.
De la mar
Un entrant fred de marisc o de peix és un plat ideal per començar un bon àpat. En aquesta secció fixa oferim producte de la millor qualitat de la mar Mediterrània.
Per completar l'oferta, com a plat del dia podeu trobar: curri de closca, temakis de cranc, oshisushi de verat i ceviche de corvall.
Per completar l'oferta, com a plat del dia podeu trobar: curri de closca, temakis de cranc, oshisushi de verat i ceviche de corvall.
Tall de coca
Les coques són una tradició gastronòmica catalana molt antiga. Terra endins cobrien les coques amb alló que recaptaven, de manera que neix la popular coca de recapte lleidatana.
Sembla que amb l'expansió catalana pel Mediterrani, els italians varen aprendre a fer coques i varen aportar la base Margarita i la base Marinara.
Us oferim talls de coca individuals de la nostra selecció, amb base margarita, amb base marinara, amb base blanca i especialment amb base de sofregit.
Sembla que amb l'expansió catalana pel Mediterrani, els italians varen aprendre a fer coques i varen aportar la base Margarita i la base Marinara.
Us oferim talls de coca individuals de la nostra selecció, amb base margarita, amb base marinara, amb base blanca i especialment amb base de sofregit.
Cuinats
La cuina que us oferim és eclèctica, triem receptes tradicionals d'arreu del món. Com a mostra a la carta de la taverna trobareu sempre disponible aquesta selecció de cuina catalana, grega, peruana i indonèsia.
El plat del dia, que canvia cada setmana, amplia l'oferta d'entrants internacionals, amb cuina catalana, italiana, mediterrània, castellana, basca, francesa, anglosaxona, americana i asiàtica.
Finalment, la carta del restaurant, que canvia cada mes, completa l'oferta de plats principals internacionals amb més receptes tradicionals de cuina catalana, italiana, mediterrània, africana, mexicana, malàisia...
El plat del dia, que canvia cada setmana, amplia l'oferta d'entrants internacionals, amb cuina catalana, italiana, mediterrània, castellana, basca, francesa, anglosaxona, americana i asiàtica.
Finalment, la carta del restaurant, que canvia cada mes, completa l'oferta de plats principals internacionals amb més receptes tradicionals de cuina catalana, italiana, mediterrània, africana, mexicana, malàisia...