El Ficus

Taverna

Menú principal

  • Coneix la Taverna
    • Entorn
    • Història
    • Concepte
    • Espais
  • La nostra carta
    • TavernaLa nostra carta fixa
    • RestaurantCanvia cada mes
    • SuggerimentCanvia cada setmana
    • Les postresClàssiques i sorpreses
    • El cellerSempre hi ha novetats
  • Receptes
    • Receptes de la carta
    • Receptes del blog
  • EsdevenimentsA la Taverna El Ficus celebrem tres tipus d’esdeveniments. El primers estan relacionat amb dates destacades. El 23 d’abril celebrem el Sant Jordi, amb un menú degustació gurmet elaborat amb productes de la temporada de primavera. El cap de setmana següent al primer de maig és la festa major del Guinardó , i nosaltres ho celebrem oferint un menú popular. Dos caps de setmana abans de Nadal fem escudella de Nadal i carn d’olla, i moltes famílies i amics venen any rere any. També són importants els aniversaris, per celebrar-ho podem organitzar sopar espectacles amb banda de rock, flamenca, dansa del ventre… Per últim fem sopars temàtics per celebrar efemèrides d’eclipsis totals de Sol: cuina i dansa indonèsia, africana, balinesa…
  • Reserves
Cerca
  • Taverna El Ficus al Facebook
  • Taverna El Ficus a Instagram
  • Taverna El Ficus al Twitter
  • Taverna El Ficus a YouTube
  • RSS feed
  • Torna a l'inici ↑

Ingredient: Vitxo vermell

Salsa de calçots

L’autèntica salsa de calçots

A Valls, la ciutat d’on és originària la calçotada, es competeix per fer-ne la millor salsa. Us desvelem els secrets de la nostra recepta familiar.

Aquí teniu la salsa de calçots a la manera dels avis de Valls…
Espero que els del poble no se m’enfadin per revelar-ne el secret!
😉

Continua llegint “L’autèntica salsa de calçots”…
Pubicat a: 22 gen. 2020 Escrit per: Danton Llapart Comentaris: Comentaris: 0
Cebiche de corball

Cebiche de corball de roca 14€

La recepta original d’Arequipa: corball, sal, vitxo, llima, ceba i coriandre. Amb moniato, blat de moro dolç, torrat i xips de plàtan.
Pubicat a: 27 ag. 2015 Escrit per: Danton Llapart Comentaris: Comentaris: 0

Footer sidebar

La taverna

La Taverna El Ficus existeix al barri des del 1974. La productora audiovisual Soimagic Catalunya S.L. compra l'establiment i arranca aquest nou projecte gastronòmic al 2011.

Trobareu més informació a l'apartat Història dins la secció Coneix la Taverna del menú principal.

Entrades recents

  • Avís Covid-19 3 de setembre de 2020
  • L’autèntica salsa de calçots 22 de gener de 2020
  • Com es fa l’escudella de Nadal i com se serveix la carn d’olla 8 de desembre de 2019
  • Una cena especial 25 de març de 2017

Subscripció al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Join 1.188 other subscribers

© 2019 Taverna El Ficus és propietat de Soimagic Catalunya, S.L.
  • Taverna El Ficus al Facebook
  • Taverna El Ficus a Instagram
  • Taverna El Ficus al Twitter
  • Taverna El Ficus a YouTube
  • RSS feed
  • Torna a l'inici ↑