Concepte

Productes Artesans

Elaboració pròpia

Restaurant familiar homemade

Tenim un obrador propi de pasta fresca, tots els brous que utilitzem són casolans i també fabriquem les nostres pròpies conserves.

  • Pasta casolana: spaghetti, tonnarelli, tagliatelle, pappardelle, sflogia, bucatini, maccheroni, rigatoni, torchietti i ziti lungi.
  • Brous: brou de gallina, brou torrat d’au, brou fosc de vedella, escudella, escudella de Nadal, fumet blanc de peix, fumet torrat de peix de roca, fumet de gambes i caldereta d’escamarlans.
  • Conserves: olis aromàtics, curri en pols, pasta de curri verd thai, romesco, xató, salsa de calçots, salsa biscaïna, quètxup casolà de tomàquet, melmelada de llimona amb romaní, olives amanides, escalivats en oli d’oliva, seitons en vinagre, anxoves en salaó, foie mi-cuit, pollastre en escabetx i tupina de llom.
De la terra

Producte de territori

Cada divendres ens arriba la comanda de productes frescos de pesca sostenible, ramaderia ecològica i hort de proximitat per cuinar durant el cap de setmana.

Llistat de proveïdors per territori.

Treballem amb més de 30 petits productors, aqui teniu alguns.

Taverna gastronòmica del Guinardó

Menjar senzill preparat al moment

Taverna

La Sara i el Dave gestionen aquesta petita i acollidora taverna. Ofereixen un servei màxim de 10 taules, presentades amb l’atrezzo de gran restaurant, en un ambient silenciós i amb un servei formal, però alhora desenfadat.

Gastronomia

A la taverna trobareu una cuina multicultural dirigida a un públic cosmopolita. Partint de receptes populars, s’elaboren alguns plats d’avantguarda relaxada. Amb enginy gastronòmic s’aconsegueix oferir producte de molta qualitat amb un tiquet mitjà per dinar o sopar de 25 a 30 euros.

Guinardó

El barri, situat al vessant oriental del turó de la Rovira, uns dels tres turons de la ciutat de Barcelona, ens atorga una ubicació alta i privilegiada. Les vistes del skyline de la ciutat de Barcelona i de la Mediterrània, des dels jardins de Frederica Montseny, a només 100 metres de la taverna, són espectaculars.
Consulteu els itineraris que comencen o acaben a la Taverna El Ficus.