Notícies
L’autèntica salsa de calçots
Aquí teniu la salsa de calçots a la manera dels avis de Valls…
Espero que els del poble no se m’enfadin per revelar-ne el secret!
😉
Com es fa l’escudella de Nadal i com se serveix la carn d’olla
escudella de Nadal
A la cuina catalana fem escudella tot l’hivern, però per Nadal fem una escudella mot especial, l’Escudella de Nadal, que se serveix a dos temps: primer l’escudella –on hem cuit els galets– i després la carn d’olla. Tot es porta a taula per compartir.
A continuació trobareu totes els secrets per a una perfecta elaboració d’aquest meravellós plat tradicional de la cuina catalana. Amb detall, la recepta per a 32 racions.
Una cena especial
CRISTINA JOLONCH
La Vanguardia, dissabte 25 de Març de 2017.
<<Si quieren probar los platos que preparan en su pequeño restaurante del Guinardó Sara Santacana y su pareja, Danton Llapart, tendrán que esperar a que se acerque el fin de semana. Taverna el Ficus (Renaixença, 53) abre los viernes por la noche, el sábado todo el día y el domingo a la hora de comer. Por la tarde vacían las neveras hasta que el próximo viernes les llega el producto fresco.
Secrets Gastronòmics: Taverna El Ficus al Time Out
Sopar espectacle libanès
Productes frescos destacats
Sopar i dansa balinesa
Gelat de coca de Sant Joan
Una de les millors geladeries del món –segons Jordi Roca– la tenim a Barcelona: DelaCrem. Per aquest Sant Joan han fet una petita producció de gelat de coca de Sant Joan. I amb el seu curiós i sostenible repartiment amb bicicleta ens l’han fet arribar fins a la Taverna El Ficus.