L’autèntica salsa de calçots

Manat de calçots de Valls

Aquí teniu la salsa de calçots a la manera dels avis de Valls…
Espero que els del poble no se m’enfadin per revelar el secret!
😉

Ingredients

per a 15 persones, uns 300 calçots:

• 400 g de fruits secs torrats (ametlles, avellanes, nous i pinyons)
• 18 alls (escalivats)
• 4 tomàquets madurs (escalivats i sense llavors)
• 3 nyores (escaldades i rascades)
• Julivert, 1 cullerada sopera
• Sal, 1 cullerada sopera rasa
• Herba Maria Lluïsa, 1 culleradeta de postres
• Sucre, 1 culleradeta de cafè
• 1 trosset de bitxo (escaldat i rascat)
• 1 got de tallat de vinagre
• De 3/4 de litre a 1 litre d’Oli d’Oliva Verge Extra

Elaboració

Prepareu tots els ingredients en un plat i el ‘robot’, on abocareu
1/4 de litre d’oli, el vinagre i 5 cullerades de ingredients, activar.
Aneu afegint oli i la resta d’ingredients fins aconseguir la salsa.

Bon profit!

0 comments on “L’autèntica salsa de calçotsAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *