Time Out ens recomana

El consum de pasta fresca va a l’alça: cada cop són més els restaurants i botigues de Barcelona que es decideixen a posar parada d’aquest aliment bo, sa i barat.
Per Ricard Martín

TimeOut Barcelona

La peripècia de la taverna Ficus mereixeria una novel·leta: un matemàtic i una llicenciada en audiovisuals obren un estudi de gravació, i alhora compren el petit restaurant de davant del negoci. La indústria musical ha caigut, però la teca cotitza a l’alça: cada cap de setmana, la taverna Ficus ofereix plats de pasta casolana que fan ells mateixos –rigatonis farcits de llonganissa fresca de Térmens i pèsols del Maresme– i de cuina mediterrània ben entesa, amb coques, platillos i arrossos. Tot és casolà i fet per ells.

Rigatoni El Ficus
Rigatoni de la Taverna El Ficus
FOTO: Ivan Giménez – Time Out Barcelona

0 comments on “Time Out ens recomanaAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *